Головна Інфо-Центр Новини ПроКредит Банк став партнером кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг, яку проводить Нацбанк

10.03.2021

Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права», яку проводить Національний банк у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини. Мета кампанії – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.

У межах інформаційної кампанії Національний банк спільно з партнерами розповідатиме українцям, які вони мають права як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.

«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

«Ми підтримуємо інформаційну кампанію Національного банку України, що сприятиме підвищенню громадської фінансової освіченості, тому що частиною загальної місії групи ПроКредит є встановлення стандартів у тих фінансових секторах, де ми працюємо. Ця ініціатива співпадає з нашими корпоративними цінностями, які є основою нашої бізнес-етики. Ми дотримуємося принципу надання прозорої інформації нашим клієнтам, громадськості, а також нашим співробітникам. Наприклад, ми несемо відповідальність за повне розуміння пропонованих умов і усвідомлене підписання договорів нашими клієнтами,» - коментує Голова Правління ПроКредит Банку Віктор Пономаренко.

Кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України. Національний банк у межах кампанії запускає спеціальний лендинг «Знай свої права»  https://promo.bank.gov.ua/know-your-rights/

Оновлено 13.05.2021 09:50:34
создание сайта в Болд Ендеворс