Головна Інфо-Центр Новини Відтепер ПроКредит Банк приймає Дію

Відтепер ПроКредит Банк приймає Дію

31.08.2021

ПроКредит Банк продовжує працювати над вдосконаленням своїх послуг та забезпечує якісний сервіс, який відповідає потребам наших клієнтів.

Саме тому з 31 серпня 2021 року клієнти ПроКредит Банку мають можливість використовувати цифрові документи в мобільному застосунку Дія для отримання послуг Банку. Завдяки інтеграції ПроКредит Банку з Дією клієнти – резиденти України можуть підтвердити свою особу за допомогою цифрового паспорту, ID-картки або біометричного закордонного паспорту, та користуватися усіма банківськими послугами, які потребують ідентифікації, верифікації особи, серед яких відкриття/закриття рахунків, здійснення операцій, актуалізація даних тощо.

Для цього потрібно встановити застосунок Дія на свій смартфон, пройти ідентифікацію для відображення документів у ньому та для здійснення ідентифікації, верифікації у відділенні Банку відкрити відображення свого паспорта у застосунку Дія, натиснути на документ, повідомити 13-ти значний код працівнику банка та підтвердити запит на передачу копії цифрового документа.

ПроКредит Банк надає своїм клієнтам якісні послуги на прозорих умовах. За допомогою наших простих та інтуїтивних засобів електронного обслуговування – мобільного застосунку та інтернет-банкінгу – наші клієнти мають доступ до широкого набору послуг без необхідності очікування в чергах. Впровадження інновацій та сучасних технологій є невід’ємною частиною бізнес-моделі ПроКредит Банку. Ми інтенсивно впроваджуємо програми діджиталізації та постійно вдосконалюємо платформу інтернет-банкінгу, враховуючи потреби бізнесу та приватних осіб.

***

ПроКредит Банк - банк зі 100% іноземним капіталом (Німеччина). Крім кредитування і обслуговування бізнесу, банк пропонує вкладникам вигідні умови розміщення грошових коштів і гарантію їх збереження в німецькому банку. Підтримка акціонера (ПроКредит Холдинг, Німеччина), належність до міжнародної групи ПроКредит і контроль з боку Федерального управління фінансового нагляду Німеччини BaFin є гарантією стабільності та надійності ПроКредит Банку.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 11 своїх цифрових документів та 12 послуг.

Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО), а також внутрішній та зовнішній COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Оновлено 25.10.2021 13:47:36
создание сайта в Болд Ендеворс